Texas Bar & Grill | Begeef je in Texaanse sferen!

BEGEEF JE IN TEXAANSE SFEREN!

Arrangementen

Waan je voor even in Texas en ervaar het saamhorigheidsgevoel, het rijke overvloedige eten en de zuidelijke gastvrijheid van deze Lone Star State.
Wanneer je binnenkomt in ons restaurant komt de geur van gegrild vlees je tegemoet, je voelt de hitte en ziet hoe onze grillmasters die overheerlijke grote stukken vlees aan het klaarmaken zijn. Want je weet wat ze zeggen “Everything’s bigger in Texas” Ontdek nieuwe smaken en maak er een onvergetelijke ervaring van bij Texas Bar & Grill!

Verjaardagen, huwelijksfeesten, vrijgezellenfeesten of een andere partij waar we de slingers voor moeten ophangen? Geen enkel probleem bij Texas Bar & Grill. Wij hebben verschillende ruimten om samen met je gezelschap in besloten kring jouw event te vieren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

tbg_bro_4
weddingday-antonnatasha-2180
weddingday-antonnatasha-1292

Food & Drinks

Extra's

AANKLEDING

De locatie is naar country/texaanse stijl aangekleed. Dit is gedaan door veel houten accenten en natuur in de locatie naar voren te laten komen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uitgebreidere aankleding van de locatie.

MUZIEK

Muziek installatie beschikbaar, het is mogelijk om een eigen Spotifylijst af te spelen. Optioneel: DJ of band