Texas Bar & Grill | Begeef je in Texaanse sferen!

BEGEEF JE IN TEXAANSE SFEREN!

Over Texas Bar & Grill

Over Texas Bar & Grill

De staat Texas staat wereldbekend om zijn grote steaks en grote glimlach. Ze menen het als ze zeggen dat alles groter is in Texas. En Texas Bar & Grill neemt een stukje van die cowboygeest mee naar Nederland. Gasten kunnen in het restaurant even ontsnappen aan de buitenwereld en worden net als in The Lone Star State met open arme ontvangen. Het woord ‘Texas’ betekend dan ook niet zomaar ‘vriend’. Niemand is hier een vreemdeling, maar iedereen is familie. En familie eet altijd goed!

Meet the Meat

Vlees. We kunnen er bij Texas Bar & Grill niet meer omheen. Het is het hart van ons bestaan. Daarom zijn wij ook uiterst kieskeurig als het gaat om dit stukje hemel op aarde. Wij doen er alles aan om jouw de pure en unieke smaken van het vlees te laten proeven. En dat begint natuurlijk bij onze leverancier! Na een lange vleeskeuring hebben wij gekozen om samen te werken met Slagerijen Kaldenberg. Deze slager is gespecialiseerd in het verwerken van kwaliteitsvlees. In 1959 begon Piet Kaldenberg senior zijn eigen kruidenierswinkel met een slagerij, 30 jaar geleden hebben gebroeders Joop en Piet Kaldenberg het stokje overgenomen van hun vader en nu is het uitgegroeid tot een landelijk toonaangevend bedrijf.

texas-bar-en-grill-sfeer-4
TBG_FIRE
texas-over-ons
texas-over-ons-locatie
texas-bar-grill-sfeerimpressie-huis
texas-spotify

Duurzaamheid is een lifestyle

Duurzaamheid is een lifestyle Zoals elke goede Texaan houden we van het land waarop we leven. ‘Duuzaamheid’ is daarom ook geen modewoord maar een manier van leven. Of het nou is verwerkt in de gerecyclede materialen in onze inrichting, met behulp van waterbesparende vaatwassers, het scheiden van afval of het groeperen van leveringen om brandstof te besparen, we doen wat we kunnen o onze impact op het milieu te minimaliseren.

Terheijden: de nieuwe western stad

Door de komst van Texas Bar & Grill is Terheijden hét stukje Texas van Nederland geworden. Deze Nederlandse western stad ligt op 15 minuten rijden vanuit het centrum van Breda. Het is hier net wat rustiger dan in de drukke stad. Een beetje te vergelijken met de prairie dus! Wanneer je aan komt rijden is het restaurant niet te missen. Met koeienletters staat er namelijk ‘Texas Bar & Grill’ op de voorgevel geschreven. De combinatie van het as zwarte dak, de vuur rode ruiten en het hout zorgt ervoor dat de Texas beleving al buiten begint. Maar wacht maar tot je binnen stapt… dan begint het avontuur pas echt!

TEXAS BAR & GRILL

DUS SPRING OP JE FIETS, PAARD OF STAP IN DE AUTO, WIJ WACHTEN OP JE!