Texas Bar & Grill | Begeef je in Texaanse sferen!

BEGEEF JE IN TEXAANSE SFEREN!

Reviews

Verjaardag

“Top feestlocatie in een ongedwongen Texaanse sfeer! We hebben erg genoten van ons feest in de Lone Star Lounge. Het binnengedeelte heeft een gezellige bar en was ideaal om een dansje te wagen en buiten kon je ook lekker genieten van de Texaanse sfeer, de haard en het mooie uitzicht op de Mark. Ook de voorbereiding en de bediening/ verzorging tijdens het feest verliep vlekkeloos en dat alles voor een heel redelijke prijs. Het enige dat we als tip zouden kunnen meegeven is om ook wat gezonde snacks op menukaart te zetten (zoals komkommer stengels bijv). We komen graag nog eens terug!”

Bruiloft

“Bruiloft bij Texas. Fantastische trouwdag gehad bij Texas. Eventmanager Susan heeft ons bijzonder goed geholpen/te woord gestaan tijdens voorbereidingen. Ze was goed bereikbaar, vriendelijk, dacht mee en heeft alles super geregeld. Ook was er heel veel ruimte voor eigen input voor de wensen van het bruidspaar. De hapjes tussendoor waren echt heerlijk, gevarieerd en van goede kwaliteit. Ook het diner was van erg goede kwaliteit en er was ruim genoeg! Wat over was mochten we meenemen. Je bruiloft vieren bij Texas is zeer zeker een aanrader. Mooie, gezellige locatie, maar vooral de dienstbaarheid van personeel en eigenaar heeft ons een heel warm gevoel gegeven. Hartelijk dank aan het team van Texas bar&grill!“

Diner grote groep

“Relaxed & Flexibel Heerlijk gegeten, prima & vlotte bediening en de airconditioning werd zeer gewaardeerd. Goede improvisatie van jullie zijde op een ad hoc dieetwens van ons. Bedankt voor de gezellige avond namens het Signfilm-Team!”

Feestavond

“Cheers to 60 and 30 years. We hebben een fantastische feestavond gehad in de Lone Star Ranch. Prachtlocatie aan het water met heerlijke barbecue. Alles goed verzorgd, zodat we zelf zorgeloos hebben kunnen genieten. Fijn contact met eventmanager Susan vooraf én tijdens de feestavond! Aanrader!”

Verjaardag

“Zondag 22 oktober hebben wij een geweldig feest gehad van onze dochter Renske. Renske werd 18 jaar. Renske heeft downsyndroom en daar werd door de Texas bar ontzettend over meegedacht. Tijdens het bespreken kwamen er leuke voorstellen en alles wat ik vroeg, bijvoorbeeld zelf versieren, werd met ja beantwoord. We hebben het gevierd in de Lone Star Lounge. Een knusse locatie voor een groep van een man of 50/60 perfect! Het personeel is vriendelijk en de services perfect.”

Ontdek de mogelijkheden bij Texas Bar & Grill