Texas Bar & Grill | Begeef je in Texaanse sferen!

BEGEEF JE IN TEXAANSE SFEREN!

texas dollars

Word jij onze cowboy, sheriff, deputy, gouverneur of major of town? Doe dan mee met ons unieke spaarprogramma!  

Bij Texas Bar & Grill laten we jou niet alleen genieten van heerlijke gerechten, maar belonen we ook je loyaliteit met ons unieke spaarprogramma! Het concept is eenvoudig: voor elke euro die je besteedt, verdien je een waardevolle Texas Dollar. Maar dat is nog niet alles – door punten te sparen, ontgrendel je verschillende niveaus van loyaliteit, elk met zijn eigen privileges.

Begin als een Cowboy, klim op tot de positie van Sheriff, Deputy, Gouverneur, en uiteindelijk de gerespecteerde Major of Town. Naarmate je loyaliteit groeit, verhogen we ook de snelheid waarmee je Texas Dollars kunt verzamelen!

Waar kun je die verdiende Texas Dollars voor inwisselen? Nou, de mogelijkheden zijn net zo divers als onze menukaart! Kies uit een assortiment aan prijzen, waaronder een stoere cowboyhoed, een schattig knuffelstiertje, handige pulled pork klauwen of zelfs een gratis voor-, hoofd- of nagerecht. Elk artikel heeft een specifiek aantal punten dat moet worden ingewisseld, dus je bepaalt zelf hoe je je verdiende beloningen inzet.

Spaar jij mee voor Texas Dollars? Meld je dan direct aan!